Hvor skal jeg optage et ekspres lån?

Står du og mangler penge nu og her? I så fald kan du med god grund læse med herunder, hvor vi vil introducerer dig for ekspres lån, der som navnet antyder er et hurtigt lån.

I takt med internettets stigende popularitet har låneinstitutter også set deres chance online, hvor de i dag florerer overalt på nettet. Udbyderne er der mange af, hvilket betyder at du skal være meget påpasselig omkring hvor du optager dit ekspres lån, da det ikke er alle selskaber, der har rent mel i posen.

Vi vil herunder forklare lidt nærmere om ekspres lån, samt komme med gode råd til hvordan du vælger det perfekte låneinstitut.

Kort om ekspres lån

Et ekspres lån er den perfekte løsning for dig, der står og mangler penge nu og her til for eksempel en ny bærbar computer, drømmeferien eller noget tredje. I stedet for at skulle ned i banken og optage lånet, kan du oven i købet klare det hele online, hvor du blot udvælger et af de mange låneinstitutter.

Som vi skrev i starten er et ekspres lån et hurtigt lån, hvilket betyder at du allerede efter 10-15 minutter får svar på om din låneansøgning er godkendt, hvorefter der yderligere går 1-2 dage før beløbet er til rådighed på din konto.Et ekspres lån er herudover et lån hvor du ikke behøves stille sikkerhed, hvilket naturligvis har en stor indflydelse på lånebeløbets størrelse. Det er typisk op til 50.000 der kan lånes via denne låneform, hvilket dog i langt de fleste tilfælde også er nok til det man lige står og mangler. At der ikke stilles sikkerhed påvirker selvfølgelig renten på lånet, da denne som regel er noget højere end ved et almindeligt forbrugs- eller billån.

For at kunne optage et ekspress lån skal du naturligvis også opfylde nogle krav, men disse er ikke anderledes end ved stortset alle andre lånetyper. Først og fremmest må du ikke være registreret i RKI, mens der som regel også er et aldersminimum på 25 år.

Hvor skal jeg optage et ekspres lån?

Det er et godt spørgsmål, som 100 % afhænger af din situation og størrelsen på dit lån. Der findes et væld af forskellige låneinstitutter med speciale i ekspres lån, så ved at indhente flere forskellige tilbud, vil du forhåbentligt hurtigt kunne finde den billigste løsning.

At sammenligne de forskellige tilbud er meget vigtigt, da det kan have stor indflydelse på hvor meget du skal betale i for eksempel rente.