Sådan finder du et kviklån hvor RKI er ingen hindring

Er du af den ene eller anden grund havnet i RKI, kan det være meget svært at låne penge, da banker og finansieringsselskaber er meget påpasselige overfor dårlige betalere. Kviklån hvor RKI er ingen hindring er derfor en sjældenhed, simpelthen fordi bankerne er nervøse for, om de får deres penge tilbage.

Står du alligevel og skal låne penge, vil du nok opleve at langt de fleste ansøgninger om forbrugslån, kviklån og lignende bliver afvist. Enkelte selskaber har dog valgt at specialisere sig indenfor området, således RKI registrerede kan optage hurtige lån. Disse hurtige lån er som regel kviklån eller SMS-lån, hvor lånebeløbet i mange tilfælde ikke er særlig stort.

Herunder vil vi forsøge at hjælpe dig med et såkaldt “kviklån -RKI ingen hindring”, om end det er en hård og mange gange tidskrævende opgave.

Dine muligheder

Som sagt er det langt de færreste banker og finansieringsselskaber, der udbyder lån til RKI registrerede, simpelthen fordi de er nervøse for at miste penge på det. Risikoen er for stor, eftersom du tidligere har haft problemer med at tilbagebetale billige lån uden sikkerhed.

Hvis du dog står i den uheldige situationer, at du skal bruge penge nu og her, kan det i visse tilfælde alligevel godt lade sig gøre. Det er netop her “kviklån – RKI ingen hindring” lån kommer ind i billedet, da et kviklån er et hurtig lån, hvor beløbet er tilgængeligt på din konto få dage efter din ansøgning er accepteret.Mange vælger dog først at tage et smut i banken for at tale med bankrådgiveren om situationen, hvorefter man kan være heldig at kunne optage et mindre lån. Det er dog i de færreste situationer denne strategi lykkes, så derfor må man som regel tænke alternativt.

Internettet er i dag proppet op med låneinstitutter, hvoraf nogle stadigvæk udbyder kviklån hvor RKI er ingen hindring. Der er dog andre krav der skal opfyldes i sådanne tilfælde, men hvis det hele går op i en højere enhed, kan din låneansøgning blive accepteret ganske hurtigt.

Tænk dig om

Selvom det muligvis kan lade sig gøre at optage et af de dyre “kviklån trods RKI”, skal du overveje situationen meget grundigt. Overvej en ekstra gang om pengene er nødvendige nu og her, og om du ikke i stedet skulle tage nogle ekstra timer på arbejdet og få indløst dit første lån.

I mange tilfælde graver man sig blot endnu dybere ned med et kviklån, da du hermed ender i større gæld end før.