Fordelene ved et kviklån

Står du og skal låne penge, kan det være svært at finde rundt i de mange muligheder der forelægger. Der findes et utal af selskaber, ligesom antallet af lånetype er stadigt stigende. Det er en lille jungle, især hvis du ikke har tidligere erfaringer med at optage et lån.

Vi vil herunder kigge lidt nærmere på et kviklån, som er en hurtig og nem lånetype, hvor du kan låne penge til det du lige står og mangler. Det kan være et kviklån til alt lige fra en båd til nye møbler, da du selv er herre over beløbet og kan bruge det til hvad du vil. Som navnet på et kviklån også antyder, er det et hurtigt lån, hvilket naturligvis også påvirker maksimum størrelsen herpå.

Størrelse og løbetid

Som skrevet ovenover er der naturligvis en maksimum grænse på et kviklån, da det er et hurtigt og nemt lån at optage. De mange selskaber kører med forskellige satser på dette område, og det varierer derfor meget alt afhængig af hvor du vælger at låne penge henne. Som regel er maksiumgrænsen på et kviklån dog 100.000 kroner, da de fleste selskaber kører med satser herunder.

Udvalgte selskaber kører dog også med højere maksimumgrænser, så hvis du skal op i en større klasse end de føromtalte 100.000, vil det være en klar fordel at vælge et af disse.

Løbetiden på dit kviklån afhænger i høj grad af størrelsen herpå, da et større lån som regel vil medvirke til en længere løbetid.Optag et kviklån online

I modsætning til mange andre større låntyper, kan et kvik lån foretages uden banken skal inddrages. Faktisk er det en meget simpel proces, som kan klares i løbet af 10-20 minutter via internettet.

Første step er at udfylde et låneansøgningsskema, hvor der ikke skal vedlægges anden dokumentation en kopier af dine lønsedler. Herefter vil låneselskabet vurdere din ansøgning, og herefter formentlig overføre lånet til din konto. Som du kan hører er der altså ikke de store problemer i denne proces, som maksimalt burde tage 2-3 dage, fra du har sendt ansøgningen til pengene står til rådighed på din konto.

Der er selvfølgelig enkelte krav der skal opfyldes, førend du kan optage et kviklån. Først og fremmest kører de fleste selskaber med en minimumsalder på enten 20 eller 25 år, alt afhængig af hvilket selskab du vælger. Det kan være svært at finde et sted at optage et kviklån hvis du er under 20 år, men det kan dog lade sig gøre enkelte steder.

Et andet krav er at du ikke må være registreret i RKI, da selskaberne naturligvis ikke er interesseret i folk der tidligere har været dårlige betalere.