Lån af penge til unge under 25 år

Er du under 25 år, kan det være meget svært at optage et lån i dagens Danmark.

Den primære grund er uden tvivl finanskrisen, som for alvor har fået sat en prop i bankerne, der i dag passer bedre på pengene end nogensinde før.

Dette rammer især unge folk, som gerne vil optage et lån i deres bank. Udover selve processen er blevet mere langsommelig og sværere at komme igennem, har flere banker i dag også som krav at du stiller bolig eller bil som sikkerhed for dit lån, ligesom de også har en større indflydelse på hvad dine penge bruges til.

Før i tiden har det været muligt at lån penge under 25 år, stort set uden at give en begrundelse, sådan forholder det sig altså langt fra mere.

Muligheder for lån af penge under 25 år

Det er som sagt blevet sværere at gå ned i banken og låne penge, hvilket har medført at online bankerne for alvor er blomstret op i denne periode. Mange af online bankernes nye kunder er faktisk unge under 25 år, som er blevet afvist i banken, og dermed må ty til andre metoder.Der findes mange fordele ved at benytte en online bank til at lån penge under 25 år, da processen ofte ikke tager længere end 10-15 minutter. Typisk kan beløbet være imellem 5.000 og 300.000, alt afhængig af hvilket institut du benytter naturligvis.

Herudover tager det som sagt ikke længere end 10-15 minutter at udfylde en online låneansøgning, hvorefter dine oplysninger bliver behandlet i et par dage. Alt i alt tager processen altså kun omkring 2-3 dage, før du har lånet til rådighed på din konto.

Krav, renter m.m.

Ved at benytte online bankerne til at foretage dit lån under 25 år, skal du faktisk ikke opfylde de helt store krav. Som regel har bankerne en minimumsalder, som enten ligger på 20 eller 21 år. Herudover må du naturligvis ikke være registreret i RKI eller andre selskaber af denne slags, ligesom nogle banker har et krav om du skal have fast indtægt.

Hvis du skal ud i at lån penge under 25 år, vil renterne som regel være noget højere hos internetbankerne, end i din normale bank. Dette skal du naturligvis tage højde for, da det ellers kan komme som en slem overraskelse senere i forløbet. Der er ikke nogen fastsat rente, eftersom denne varierer meget fra lån til lån.