Lån penge til ferien

Har du fået fri fra arbejde, men mangler overskud i budgettet til at rejse lidt væk, er et ferie lån præcis hvad du står og mangler.

Mange låneinstitutter har valgt at specialiserer sig i at yde lån til ferie, således du kan realiserer dine ønsker om at komme væk, selvom du ikke har råd lige nu og her.

Mange gange kan man have brug for at komme lidt væk, men i langt de fleste tilfælde tillader økonomien det ikke, hvilket er en skam, da det faktisk er sundt at få et afbræk fra hverdagen. De mange låneinstitutter der står klar med lån til ferie, bestræber sig på at accepterer din ansøgning indenfor få timer, hvilket i mange tilfælde betyder du har det ønskede beløb klar allerede dagen efter din ansøgning er sendt.

Brug for at komme væk? Lån til ferie i dag

Det er simpelt at låne til ferie, da du modsat andre store lån, ikke nødvendigvis skal forbi banken og gennemgå en længerevarende proces. Som skrevet ovenover, har mange låneinstitutter valgt at gøre det nemt for dig, forstået på den måde at du faktisk kan klare det hele lige fra din internetbrowser af.Faktisk, skal du blot udfylde en låneansøgning på låneselskabets hjemmeside, hvorefter denne vil blive behandlet og formentlig godkendt. Som regel vil du med et ferie lån kunne låne mellem 3.000 og 40.000, naturligvis alt afhængig af hvor du vælger at optage dit lån til ferie henne. Herudover behøves du heller ikke stille noget som sikkerhed ved et ferie lån, hvilket endnu engang blot er med til at gøre det nemmere, at realisere dine drømme.

Krav for at kunne optage et lån til ferie

Selvom det hele lyder dejlig nemt, er der enkelte krav der skal opfyldes, førend din låneansøgning kan blive godkendt. Disse krav varierer naturligvis fra låneinstitut til låneinstitut, men vi vil herunder hurtigt remse de mest basale op, som stort set alle selskaberne opererer med.

Først og fremmest må du ikke være registreret i RKI, lige så vel som du skal være fyldt 25 år. Sidstnævnte kan varierer meget, men de fleste har valgt at sætte aldersminimummet til enten 21 eller 25 år. Nogle låneselskaber forlanger også at du har en fast indkomst, og hvis det er et større lånebeløb du skal bruge, skal denne helst være over 140.000 årligt.

De fleste selskaber accepterer låneansøgningen uden kopier af lønsedler, hvis dit lån til ferie er under 15.000 eller 20.000. Overstiger beløbet dette, skal du lige tjekke op på om der skal sendes kopier med, da det i langt de fleste tilfælde vil gøre hele processen hurtigere.