Minilån er en nem og hurtig løsning

Har du brug for penge til at finansierer en ferie for familien eller køb af nye møbler, kan et minilån være løsningen for dig.

Dette er blot endnu en af de mange lånetyper der findes i dag, som gør det nemt for dig at låne et mindre beløb til det du lige står og mangler.

Et minilån er, som navnet antyder, et mindre lån, der ofte kan  tages nemt og smertefrit. Faktisk er det som regel ikke nødvendigt at have banken med indover, da flere forskellige selskaber har valgt at specialiserer sig i netop denne type lån.

Generelt om minilån

Størrelsen på et minilån afhænger meget af hvor du vælger et optage det henne, eftersom de forskellige selskaber har forskellige maksimumbeløb på denne lånetype.

Som hovedregel kan et minilån ligge på mellem 5.000 og 50.000 kroner, men kan også optages større enkelte steder. Faktisk findes der selskaber, hvor dit minilån kan være på op mod hele 300.000 kroner.Hvad pengene skal bruges til blander låneselskaberne sig ikke i, hvilket betyder at du til en vis grænse kan bevare din anonymitet, i forbindelse med optagelse af et minilån. Dette kan være meget rart, da dit lån måske skal tages af private årsager, og du derfor helst vil undgå, at omverden får indsigt i dette.

Optag et minilån via internettet

Som vi var kort inde på i starten, er det faktisk i de færreste tilfælde at du behøves at involvere din bank, når du optager et minilån.

Som sagt har flere forskellige selskaber valgt at specialiserer sig i minilån, hvilket betyder du kan udfylde et ansøgningsskema via internettet. Dette betyder at processen er nem og smertefri for dig, da der heller ikke skal vedlægges nogle særlige former for dokumentation, men at du tværtimod kan nøjes med kopier af dine lønsedler.

Herudover må du naturligvis heller ikke være registreret i RKI eller andre Ribers selskaber, hvor det fremgår at du tidligere har været en dårlig betaler. Mange af selskaberne har herudover også sat en minimumsalder på 20 år. Er der styr på dette, skulle resten af processen dog forløbe ganske smertefrit.

Hvis du er interesseret i at optage et minilån, kan du altså nemt udfylde en låneansøgning via internettet, hvorefter lånet gerne skulle overføres til din konto indenfor få dage. Derfor er et minilån en nem løsning til dig, som lige står og mangler penge til noget specielt nu og her.