Mobillån er små og hurtige lån

Mobillån, også kendt som SMS lån, er lån som kan tages direkte fra mobilen. Dette sker ved, at sende en sms med det ønskede lånebeløb til lånudbyderen, og ganske kort tid efter, alt afhængig af lånudbyderen, vil man modtage en form for bekræftelse af lånet.

Der findes rigtig mange udbydere af lån på nettet, som også har telefonnumre man kan skrive til, hvis man vil foretage et mobil lån. Med mange forskellige udbydere af mobillån, kommer der også mange forskellige priser. Priserne, i form af renter, varierer meget alt afhængigt af lånets størrelse, afbetalingsperiode og ikke mindst udbyderens egen pris.

Det kan godt lade sig gøre at tage mobillån selvom man RKI registreret. Selvom man godt kan låne trods RKI, er dette dog ikke nogen god idé. De fleste lånudbydere ser også helst, at man ikke er registreret hos RKI.

Mobil lån er for dem der mangler penge nu og her, og det som disse lån er kendt for, er netop at man i løbet af meget kort tid, kan have pengene på sin konto. Faktisk i løbet af 15 minutter kan man blive flere tusinde kroner rigere, ved blot at sende en sms.Mobillån kan bruges til hvad som helst

Når du tager et mobillån tager lånudbyderen sig ikke af hvad lånet skal bruges til. Faktisk spørger de slet ikke, og det kan derfor være lige meget om du har brug for en ny computer, cykel, bøger til studiet eller noget helt andet. Valget er dit, og det er yderst nemt og hurtigt at få fat på pengene.

Man kan ved at sende en sms, låne fra 500 kroner helt op til over 50.000 kroner. Der kan være en relativ høj ÅOP (årlig omkostning i procent) ved mobillån, og de kan dermed være lidt dyre, men til gengæld er det meget hurtigere og nemmere, at man ganske anonymt og i ro og mag, kan sende en sms og tage et mobillån, i stedet for at skulle i banken og have en samtale om et lån.

Det kan lade sig gøre at finde nogle lånudbydere som tilbyder en lavere rente og ÅOP end andre, og man skal derfor sørge for at tjekke markedet så man ikke spilder sine penge.

RKI er ingen hindring for at tage mobil lån, men dog ikke den smarteste løsning. Mobillån er til dem der mangler penge her og nu, og er en fantastisk idé, så man ikke kommer i knibe med en pludselig udgift som man er nødt til at betale.