Indfri drømmene med et quicklån

Indfri dine drømme med et quicklån, der som navnet antyder, sørger for at du har dit lånebeløb til rådighed hurtigt.

Et quicklån er i princippet blot et hurtigt forbrugslån, som altså kan bruges på hvad du har lyst til, uanset om det så måtte være drømmerejsen, en ny terrasse eller noget helt tredje. Det betyder også at du ikke skal stille nogen form for sikkerhed, hvilket er en enorm befrielse for nogle, der måske har været vant til at skulle stille sikkerhed i form af huset eller bilen.

Herunder vil vi komme med en kort introduktion til quicklån, samt gøre dig opmærksom på eventuelle faldgruber.

Fordele ved quicklån

Der er mange fordele ved at vælge et quicklån, da hele processen først og fremmest går enormt hurtigt. De fleste vælger at optage quick lån på internettet, da mange låneinstitutter online har valgt at specialisere sig i netop denne type lån. Herudover slipper man for at gå i banken, hvor der ofte stilles spørgsmål og lignende til hvad pengene skal bruges på. Man får altså en noget mere anonym behandling online, hvor der ikke stilles kritiske spørgsmål og lignende. Som sagt går processen også meget hurtigt, da det ikke tager mere end et par timer at få svar på låneansøgningen. Bliver denne accepteret, har du oven i købet beløbet til rådighed på din konto allerede få dage efter.At der ikke skal stilles nogen form for sikkerhed ved et quicklån, påvirker dog også renten, som ofte er noget højere end ved andre lånetyper. Har du brug for pengene er dette dog måden at gøre på, da det som sagt går enormt hurtigt fra du sender ansøgningen til du har beløbet stående på kontoen.

Faldgruber

Selvom processen er nem og ubesværlig, skal du alligevel være opmærksom på enkelte forhold, da det ikke er alle låneinstitutter der vil dig det bedste. Låneinstitutterne skal naturligvis også tjene penge, hvilket gør at du ofte bliver udsat for en urimelig høj rente ved quick lån. Det er især quicklån af typen SMS-lån der snyder folk på det groveste, eftersom du i visse tilfælde kan blive udsat for en ÅOP på helt op til 1.000.000 % på denne lånetype. Derfor kan vi langt fra anbefale SMS-lån, tværtimod skal du holde dig langt fra dem.

Et almindeligt quicklån er dog knap så dyrt, og ved at sammenligne tilbud fra flere forskellige finansieringsselskaber, burde du få et rimelig godt lån, omstændighederne taget i betragtning.