Er et RKI lån muligt?

Hvis man er registreret i et RKI register, er det fordi man har været dårlig til at betale regninger og lån tilbage i rette tid, og derfor er man kommet i en ’’sort bog’’.

Mange mennesker går rundt og tror, at når man er blevet stemplet som dårlig betaler, at det så ikke er nogen mulighed at låne penge igen.

Men det kan godt lade sig gøre at tage lån med RKI registrering. Der findes en række lånudbydere som tilbyder lån med RKI, og det gælder ganske enkelt bare om, at kigge markedet godt igennem, for at finde det billigste RKI lån.

Hvis man ikke ønsker at låne penge med RKI ved de mange lånudbydere der findes, kan man også låne i banken. Dette kræver dog en indsats fra lånerens side, da ikke mange banker er vilde med, at låne penge ud til en som allerede er registreret i et RKI register.Måden hvorpå man kan overbevise banken om, at du kan betale lånet tilbage er, at lave et budget som du herefter prøver at leve efter. På denne måde kan du se om det er muligt for dig at leve for forholdsvis små penge, og kan det lade sig gøre for dig, vil banken muligvis gå med til at lave et lån med RKI registrering.

Nogle gange er et RKI lån nødvendigt

Med de små hurtige lån med RKI kan man låne, uden at lånudbyderen behøver at vide, hvad pengene skal bruges til. Dette kan være en fordel, hvis man lige mangler det sidste til det nye køkken inden det er færdigt, eller hvis der kommer en uforudset udgift som absolut skal betales. Hvis man skal låne penge med RKI er det vigtigt, at man gennemsøger markedet for det billigste lån.

RKI lån har nemlig en pris. For at sammenligne disse priser skal man kigge på den årlige omkostning i procent, også kaldet ÅOP. Ved at kigge på den, får man nemlig alle de beregninger med som har indflydelse på lånet, såsom afbetaling, renter, og i hvor lang tid lånet strækker sig over. Alt sammen har nemlig indflydelse på den samlede omkostning for lånet, men det kan også variere meget alt afhængigt af hvor du tager et lån med RKI.

Uanset hvad skal man tænke sig om ingen med tager et RKI lån. Men hvis det er strengt nødvendigt kan både banken eller nogle af de mange lånudbydere derude hjælpe dig.